PC Only
weblog
sfeerafbeelding

Auteur: The Outlaw
Geplaatst op: 27 april 2013 om 01:17

[STELLING] De Ps4, van mij hoeft hij nog even niet uit te komen

Weblog | 27 april 2013 - Goedemorgen/middag/avond/nacht mede only'ers.

Ik heb een stelling en ik wil die graag met je jullie delen/verdedigen. Mijn stelling is:

De Playstation 4. Van mij hoeft hij nog even niet te komen.

Volgens mij ben ik namelijk 1 van de weinige die niet bepaald zit te wachten op de nieuwe Playstation. Ik weet het, de playstation heeft altijd een 10 jaren plan dus de support zal voor de komende jaren nog snor zitten maar toch: de nieuwste games zullen altijd eerst worden gereleased voor de nieuwe console en dan gedowngrade naar de oude console.

Ik ben nu 5 jaar lang trotse bezitter van een Ps3 en voor mijn doen doet hij het nog perfect. Ik speel me potjes COD, ram es een lekker rondje op me board via SSX, ik stream me video's/muziek via het netwerk en zodra ik een film wil kijken stop ik er een Blu raytje erin. Niks aan het handje en ik laat het beestje voor de komende jaren nog goed ze werk doen. Maar nu de nieuwe ps aan de horizon staat te trappelen ben ik wel bang dat de Ps3 minder gesupport gaat worden. Nieuwe IP's zullen sneller hun weg vinden naar de Ps4 omdat daar meer mogelijkheden beschikbaar zijn zoals de grahics. Dan moet ik er gelijk bij zeggen dat ik vrij weinig met grahics heb. Ik speel vaak nog ps1 games op me ps3 puur omdat de gameplay gewoon briljant is met die games ( GTA2 still rocks like hell! ).

Ik ben er bang voor dat ik begeven moment me nieuwe ip's ga missen. Ook al weet ik dat er dit jaar nog een paar leuke titels er zitten aan te komen maar hoe zit ermee volgend jaar? Sony kennend gaan ze vol voor de ps4 en laat ze het kaarsje rustig uitgaan op de ps3...

Misschien ben ik inmiddels niet meer zo'n gamer in hart en nieren en misschien ben ik ouwe zeikerd maar ik koester wat ik heb maar de release van de nieuwe ps komt voor mij te vroeg. Wat voor jullie? Wachten jullie met samrt op de ps4 of laten jullie de ps4 nog even voor wat is?

reacties
#6272  | 7 mei 2013 22:22 - OmedaveNL
Avatar van OmedaveNL
Reacties: 797
Ik zou het niet kunnen onderbouwen, maar voor mij is mijn xbox ook nog niet aan vervanging toe.
#6273  | 10 mei 2013 19:43 - AJDragonfly
Avatar van AJDragonfly
Reacties: 137
Van mij krijg je ook gelijk, ik speel ook nog steeds ps2 en ps1 games op m'n ps3.
Ik moet wel zeggen dat ik meer op mijn xbox 360 bezig ben, voor mij ligt ie namelijk wat meer in de hand, snellere download -en installtijden, en meer vrienden online, van mij hoeft die nieuwe ps4 of xbox nog niet te komen, aangezien ze nog steeds games zullen uitbrengen voor deze generatie consoles ga ik er ook nog wel een tijdje mee wachten, er ook nog veel fouten in zitten in het eerste jaar, zoals mijn eerste 360 die krassen maakte op de disc's...
#6274  | 28 mei 2013 12:45 - YRD
Avatar van YRD
Reacties: 302
Toch ben ik wel erg benieuwd naar wat er uiteindelijk uitgehaald kan worden. Moet je voorstellen The Elder Scrolls VI met de power van de nieuwe consoles
#6276  | 14 juli 2013 15:48 - Count Hanes
Avatar van Count Hanes
Reacties: 1.572
Ik heb bijna hetzelfde idee. Voor mij persoonlijk is er te weinig innovatie met de komst van de PS4 en de Xbox One ten opzichte van huidige en vorige generatie. De PS3 en de Xbox360 vond ik nog wel echt next-gen en innoverend.
Hoogstwaarschijnlijk doe ik hetzelfde als destijds met de Xbox360.....anderhalf tot twee jaar later na release er een aanschaffen tegen een leuke(re) prijs.
#6277  | 29 november 2013 11:54 - Adhdreej
Avatar van Adhdreej
Reacties: 196
Support zal er minder zijn, maar Sony laat kaarsjes altijd langzaam uitgaan. Denk dat je met een PS3 nog zeker een drie tot vier jaar mee kunt. Zag gisteren PS4-kopers voor de winkel staan en ook ik vraag me nog steeds af waarom
#6278  | 5 december 2013 00:29 - techmode
Avatar van techmode
Reacties: 1.151
Quote:
Ik heb bijna hetzelfde idee. Voor mij persoonlijk is er te weinig innovatie met de komst van de PS4 en de Xbox One ten opzichte van huidige en vorige generatie. De PS3 en de Xbox360 vond ik nog wel echt next-gen en innoverend.
Hoogstwaarschijnlijk doe ik hetzelfde als destijds met de Xbox360.....anderhalf tot twee jaar later na release er een aanschaffen tegen een leuke(re) prijs.

Innoveren is meer hoe de games innoveren en niet het platform, als de games niet innoveren dan heb je niks aan het platform, denk dat hetzelfde gaat gebeuren met de ps4 en xbox one. Maar dan niet grafische, maar met andere zaken, zoals betere ai, wat mij meer een innovatie is.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!