PC Only
weblog
sfeerafbeelding

Auteur: Kaj
Geplaatst op: 20 februari 2013 om 14:22

Terug van weg geweest!

Weblog | 20 februari 2013 - Het is alweer een tijdje geleden dat ik op deze site geweest ben. Ik dacht dat ik volwassen was geworden. De lelijke waarheid was dat er eigenlijk nog weinig activiteit was op deze website. Nu ik een tijdje tot mezelf heb kunnen komen, kunnen jullie van mijn aanwezigheid genieten. Ok, daar zitten jullie niet op te wachten en dat begrijp ik helemaal, maar ik zit op me werk en heb niks beters te doen dan dit aan jullie te vertellen. Ik hoop samen met een gedeelte van de community er weer wat van te maken op de gamingonly community. Het is best stil en dat kan anders. Het heeft een mooie user-base en dat kan nog beter. Ik roep jullie op om iedereen van stal te halen en hier weer een mooie website van te maken. De administrators en de hulpmiddelen zijn er genoeg en het kan hier erg mooi worden.

Nu aan de only website: Ik had een idee over een verbetering van de website. Het opsplitsen in verschillende only sites was destijds een goede oplossing om het fanboy gedrag van elkaar af te houden. Deze tijd is nu ruimschoots voorbij en het lijkt door deze aandoening nogal dood. De verstikkende stilte is erg vervelend en ik weet zeker dat er een oplossing voor moet zijn.

Als laatste kondig ik aan ook wat games te gaan reviewen voor de lol. Ik houd ervan om dit als hobby te doen. Ik heb zeer veel interesse om hiermee mijn geld te gaan verdienen later. De kans om hier in te komen is natuurlijk zeer laag, maar zeg nooit nooit. Je leeft maar n keer en we moeten onze dromen achtervolgen. Ik groet jullie en zie jullie op de fp en het forum!

reacties
#6259  | 22 februari 2013 17:02 - AJDragonfly
Avatar van AJDragonfly
Reacties: 137
Er zit enige waarheid in, het is wel wat stiller geworden hier...
Je praat over verbetering aan de website, maar ik denk niet dat alles samengooien een goede oplossing is eigenlijk, het is volledig mijn mening natuurlijk en ja, je mag er op ingaan, ik ben vrij tevreden eigenlijk.Af en toe ga ik eens op de andere pagina's kijken maar ik ben van mening dat als je alles samengooit het nogal een onoverzichtelijk boeltje wordt, chaotisch zelfs.Misschien haken er dan wel meer users af, denk je niet?
#6260  | 24 februari 2013 17:27 - Link
Avatar van Link
Reacties: 2.923
Leuk Kaj, de oude garde terug. Als je echt graag de journalistieke kant op wilt kun je je ook proberen aan te melden hier he, als redacteur. Post je tips voor de site ook even op het forum, dan hebben we alle ideeën bij elkaar..http://www.gamingonly.nl/forum/showthread.php?2537-CENTRAAL-Tips-en-idee%EBn-topic/page138
#6261  | 24 februari 2013 17:56 - Kaj
Avatar van Kaj
Reacties: 2.149
Het is ook niet bedoelt om al het nieuws op 1 pagina te zetten, maar de opzet meer te maken zoals het voorheen was. Toen was er spraken van ps en xbox only, maar wat minder gezien als apart platform en wat meer als geheel. Het lijkt bijna alsof de makers anders zijn. Neem een voorbeeld aan een site als IGN. Die het onderscheid heel subtiel maken. Ook dat je bij een item kan zien: Ook verkrijgbaar op. Ik zal het ook daar plaatsen. Ben benieuwd of er iets van opgepikt wordt. De site is toe aan iets van een frisse wind in ieder geval.
#6265  | 12 maart 2013 23:30 - superflip
Avatar van superflip
Reacties: 906
Klopt, er is weinig activiteit de laatste tijd. Lijkt op verval, ook al hoop ik dat niet. Toch kom ik elke keer terug. Weet ook niet waar de redacteurs zijn die de video's eerst maakten, dat gaf altijd wel een persoonlijk tintje aan de site.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!