PC Only
special
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Martijn Gelissen (Re4zeN)
Geplaatst op: 3 april 2008 om 14:03


English Translation   Tags: 1 april, grap

De 1 april grappen van 2008

2). Assassinís Creed 2
Gisteren verscheen er een opmerkelijke video waarin Jade Raymond, lead producer bij Ubisoft , een nieuw hoofdstuk uit de Assassinís Creed franchise aankondigde. In de video loopt AltaÔr, hoofdpersonage in Assassin's Creed, in een hypermoderne wereld waar geweren en robots de boventoon voeren. In de video is bovendien te zien dat AltaÔr duidelijke interactie vertoont met zijn omgeving. Zo rolt hij onder een auto door en neemt hij zelfs een geweer ter hand om zijn vijanden uit te schakelen.Zoals de meesten van jullie ongetwijfeld gezien hebben is de omgeving afkomstig uit Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot. Zelfs het personage is niemand minder dan Solid Snake, maar dan gehuld in een AltaÔr kostuum.

3).Smash Bros Brawl hint naar Luigiís Mansion 2
Sommigen van jullie zullen onderstaande screenshot uit Smash Bros. Brawl ongetwijfeld tegen het lijf zijn gelopen. Op de afbeelding, afkomstig uit de vecht game Smash Bros. Brawl, is een trofee te zien die hint naar Luigiís Mansion 2. Naast de trofee is de volgende tekst te lezen:

Quote:
"Recente spookactiviteit kan betekenen dat Luigi binnenkort terug zal moeten keren naar zijn Mansion."
Vele Nintendo gamers waren erg enthousiast over een vervolg op de Gamecube titel. Uiteindelijk bleek echter dat het ook hier om een 1 april grap ging. Ditmaal was de website Wiigamer degene die het gerucht de wereld in hielp. Onderstaande afbeelding werd namelijk met de afbeelding ernaast, een trofee uit Luigiís Mansion op de Gamecube, samengesmolten tot de eerdere getoonde neppe afbeelding


De 1 april grappen van 2008 - Pagina 2
reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!