PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: Tomb Raider: Underworld

De prijsvraag is gestart op 20 november 2008 om 17:00 en is gesloten

Het is alweer twaalf jaar geleden sinds Lara Croft haar debuut maakte in de allereerste Tomb Raider game. Waarschijnlijk had niemand toen kunnen voorspellen dat de Tomb Raider franchise zo'n enorm succes zou worden, want inmiddels hebben we al van vele games en add-ons mogen genieten waarin de rondborstige Lara de hoofdrol speelde. Binnenkort ligt het nieuwste deel uit de serie in de winkels, waaronder ook voor de Xbox 360.

In Tomb Raider: Underworld zal Lara Croft afreizen naar oude ruďnes in de Middellandse Zee Deze ruďnes herbergen het ultieme wapen uit de Noorse mythologie, het wapen van de Thor. Lara zal tijdens een van haar expedities opzoek gaan naar het wapen, maar tijdens haar reis ontdekt ze een gevaarlijke kracht, die, wanneer losgelaten, de hele beschaving kan wegvagen.

Get the Flash Player to see this player.


Win een exemplaar van Tomb Raider: Underworld!
Voor avonturiers is ook Tomb Raider: Underworld weer een game die natuurlijk niet in de verzameling mag ontbreken. Daarom geven we deze week in samenwerking met Atoll Soft twee exemplaren van de game weg. Om kans te maken op deze prijs, dien je de onderstaande vragen juist te beantwoorden. Veel succes!

Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.