PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: Win een Guild Wars 2 LEGO Brickstorms set

De prijsvraag is gestart op 3 september 2013 om 15:00 en is gesloten

Ruim een jaar na de launch van Guild Wars 2 gaat de game nog op volle kracht vooruit. Eerder dit jaar verscheen al de Super Adventure Box-update en door de ongekende populariteit van die update is deze nu terug in de Back to School-update die vandaag verschijnt voor Guild Wars 2.

De Super Adventure Box is een 8-bit wereld en wat past daar nou beter bij dan LEGO? Bij Brickstorms, een bedrijf dat custom sets maakt van LEGO-blokken, vonden ze dat ook en hebben ze Infantile Cloud uit de Super Adventure Box gemaakt. Deze kun je zelf namaken met LEGO-onderdelen, maar je kunt de Infantile Cloud-set ook winnen! We geven er in samenwerking met ArenaNet eentje weg en dat is een zeer exclusieve prijs. Er zijn maar enkele van deze sets in de wereld en ze zijn niet te koop bij Brickstorms. Je kunt wel de handleiding downloaden, maar dan moet je zelf nog de benodigde LEGO-blokjes fixen.

Wil jij dus een exclusieve Guild Wars 2-goodie winnen? Doe dan snel mee aan de prijsvraag! Tip: lees de Super Adventure Box-special om alvast wat antwoorden te krijgen.


Klik op de afbeeldingen voor een grotere versie


Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.