PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: Win de ultieme pc-bescherming van Kaspersky

De prijsvraag is gestart op 27 juni 2013 om 12:30 en is gesloten

Als wij gamers niet achter onze pc zitten om te gamen, dan kopen we wel nieuwe games online, backen we een project op Kickstarter, checken we onze bankrekening, bekijken onze mail of loggen in op het intranet van school of werk om te kijken of er al een update is voor dat project. Meestal zijn er flink wat persoonlijke gegevens aan je account gekoppeld die absoluut niet in de verkeerde handen mogen vallen. Hoe bescherm je die? Goed genoeg? In de meeste gevallen waarschijnlijk niet.

Kaspersky PURE 3.0 Total Security
Gelukkig bieden Gaming Only en Kaspersky Lab je nu de ultieme bescherming voor je pc aan. We geven namelijk een licentie weg voor Kaspersky PURE 3.0 Total Security, het nieuwste antivirus programma van Kaspersky Lab. Met PURE 3.0 ben je optimaal beschermd dankzij:
  • Veilig bankieren technologie, die aanvullende beschermingslagen biedt als je online winkelt en betaalt.
  • Cloud technologie die je altijd beschermt tegen de laatste bedreigingen. Zelfs zonder dat je de laatste update hoeft te downloaden.
  • Speciale technieken die je beschermen tegen keyloggers en ander digitaal gespuis dat je identiteit wil stelen.
  • 2GB online back-up ruimte om al je belangrijke privé- en schooldocumenten op te slaan.
  • Opschoontools voor je pc die verwijderde bestanden ook echt verwijderen, zodat deze niet je computer langzamer maken.
Dit is nog niet alles wat dit Kaspersky-pakket je biedt, dus check de Kaspersky PURE 3.0 Total Security pagina voor alle features.

Winnen? Dat kan!
Beantwoord de vraag hieronder om kans te maken op een jaarlicentie op Kaspersky PURE 3.0 Total Security ter waarde van €79,99. Uit alle inzendingen kiezen we 1 winnaar. Om je een beetje op weg te helpen zal ik alvast mijn ergste ervaring delen. Tijdens mijn studie was ik net terug van stage en druk bezig met het afronden van mijn stagerapport. Een dag voor de deadline besloot ik mijn pc te defragmenteren en vergat daarbij eerst een back-up te maken. Het gevolg was dat mijn complete stagerapport corrupt was. De helpdesk wist nog 1 zin terug te halen en ik moest met hangende pootjes naar het stagebureau om uitstel te vragen. Genereus als ze waren, hoefde ik mijn verslag pas maandag in te leveren, in plaats van vrijdag (jaja). Na een weekend zonder slaap was het verslag klaar en Jelle gebroken.Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.