PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: amBX Premium Kit + Call of Duty 4

De prijsvraag is gestart op 29 april 2008 om 15:00 en is gesloten

Gamen wordt steeds een stukje realistischer en met een indrukwekkende nieuwe techniek draagt ook Philips hier nu een flink steentje aan bij. Met hun nieuwe amBX techniek bevind je je namelijk midden in de game doordat de actie wordt gesynchroniseerd met licht-, kleur-, geluids-, tril- en windeffecten voor een ongelooflijke game-ervaring.

Voel de wind als je met zeer hoge snelheid een haarspeldbocht neemt; zie de verlichting aan de rand van je gezichtsveld als je door een nauwe ruimte snelt; voel trillingen die sterker worden als een vijand plotseling achter je opduikt. amBX maakt dit allemaal mogelijk en zorgt ervoor dat gamen realistischer wordt dan ooit tevoren!In samenwerking met Philips geven wij deze week een amBX Premium Kit weg om deze unieke game-ervaring zelf mee te kunnen maken. Om goed van start te gaan zit er bij de Premium Kit meteen n van de tientallen topgames die door amBX wordt ondersteund. Niet zomaar een titel, namelijk Call of Duty 4: Modern Warfare, de meest realistische oorlogsgame die tot nu toe is verschenen en niet voor niks bekroond tot game van het jaar.

Uiteraard moet je om kans te maken wel eerst even iets voor ons doen, namelijk antwoord geven op de twee onderstaande vragen. Mocht je de prijs winnen, dan ga je er bovendien mee akkoord dat je na het ontvangen van de prijs een reactie geeft wat je van amBX vindt, samen met een foto van hoe de Premium Kit bij jou thuis opgesteld staat. Klaar om deze prijs te winnen? Dan wensen we je heel veel succes!

Let op! Alleen door beide vragen te beantwoorden maak je kans op deze prijs.


Bekijk onze videoreportage over Philips amBX


Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.