PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: Win een World of Tanks beta key

De prijsvraag is gestart op 2 juli 2010 om 19:22 en is gesloten

Vind je tanks cool? Natuurlijk vind je tanks cool, iedereen vindt tanks cool! Vind je games cool? Natuurlijk vind je games cool, anders was je dit nu niet aan het lezen op een gamesite! Dan vind je World of Tanks dus ook cool. Dit is een game met tanks, preciezer, een MMO met tanks. De makers noemen het Counter-Strike voor tanks en dat klopt best aardig. Het is snel en het is intens.

Bovendien heb je echt een overvloed aan tanks tot je beschikking, kun je kiezen of je een scout rol, een zware tank, artillerie of alles daar tussenin wil zijn. Ben je niet tevreden met je tank, besteed punten aan een nieuwe of verbeter je crew. De battles vinden momenteel plaats tussen twee teams van 15 tanks en dat zal in de uiteindelijk versie 30 vs 30 zijn.

En het mooiste? World of Tanks is free-to-play, dus je hoeft als zuinige Hollander geen cent voor het spel neer te tellen. Meer weten? Check snel de preview van World of Tanks.

Get the Flash Player to see this player.


Op 8 juli begint de Europese beta voor World of Tanks. In Rusland is deze al een tijdje gaande en daar waren binnen no-time 25.000 aanmeldingen voor, terwijl er maar 10.000 plekken waren. Voor de Europese beta geeft Gaming Only 25 keys weg en daarvoor hoef je alleen de onderstaande vragen even in te vullen.

Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.