PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: Win 3x 'GAMER' op Blu-ray!

De prijsvraag is gestart op 25 januari 2010 om 12:00 en is gesloten

Liefhebbers van online games én actiefilms komen volledig aan hun trekken met de film GAMER, waarin games centraal staan en de zogenaamde “avatar” (het online alterego van de speler) een echt mens van vlees en bloed is.

Ter dood veroordeelden worden gebruikt als personages in online games, waarbij ze op afstand worden bestuurd door rijke spelers. In de populaire game Slayer moeten gevangenen tegen elkaar strijden tot de dood, waarbij hun lot in handen ligt van spelers die hun meest bloeddorstige fantasieën waarmaken. Kable is de superster van Slayer. Hij wordt bestuurd door de jonge gamer Simon, die onverslaanbaar is. Voor Simon is hij slechts een personage in een spel, voor de rebellen is Kable echter de sleutel tot de revolutie. Kable moet zijn buitengewone krachten aanwenden om het spel te ontvluchten en het systeem omver te werpen.

Gaming Only geeft drie Blu-ray's van GAMER weg! Om kans te maken op één van deze exemplaren moet je de onderstaande vragen correct beantwoorden. Heb je alles goed? Wie weet kun jij dan straks kijken hoe gamen in de toekomst er aan toe gaat!

Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.