PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: Allods Online Beta Keys

De prijsvraag is gestart op 14 december 2009 om 13:46 en is gesloten

Free-to-play games worden steeds populairder en door de toename van het aantal spelers wordt ook de kwaliteit steeds beter. gPotato is 1 van de aanbieders van dit soort games die met Dragonica en binnenkort Allods Online, Canaan en Castle of Heroes de free-to-play markt verovert. Allods Online gaat op dit moment de 2de closed beta fase in en Gaming Only geeft samen met gPotato 40 keys weg voor deze beta.

Allods Online is het 4de deel in de Rages of Mages serie, een gameserie die sinds begin jaren '90 wordt ontwikkeld en erg populair is. Allods speelt zich af in het fantasy universum van Sarnaut. Je kunt je focussen op het ontdekken van de epische verhaallijn, waarbij je de relatie tussen de 2 oorlogvoerende facties onderzoekt. Of je focust je op het ontwikkelen van je karakter om zo zeer zeldzame items te vergaren.Is je level hoog genoeg, dan kun je jouw eigen Astral ruimteschip bouwen en de Astral gaan ontdekken. Neem je jouw party mee om nieuwe quests te voltooien of word je een ruimtepiraat die schepen plundert?

Kort samengevat heeft Allods 2 facties, 28 klassen, 1.500 quests, PvP, PvE, raids, instances, pets, guilds en crafting. Oftewel alles wat je van een goede MMO mag verwachten. Zelf meedoen aan de closed beta? Dat kan, het enige wat je hoeft te doen is je emailadres invullen en dan maak je kans op een code.

Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.