PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: Beyond the Game: éénmaal twee premièrekaarten

De prijsvraag is gestart op 10 maart 2009 om 13:56 en is gesloten

Filmgames zijn niet bijzonder en ook van een gamefilm kijkt niemand meer gek op. Een film over gamers is echter wél iets unieks. De film Beyond the Game laat zich nog het beste beschrijven als een western in cyberspace. De film volgt twee supersterren uit de gamecultuur tijdens de aanloop naar het wereldkamioenschap waar ze de wereldtitel zullen betwisten. Sky is een Chinese held, Grubby komt uit ons eigen Nederland. Beide professionals zijn eerder wereldkampioen geweest en immens populair onder gamers.

De film toont de weg naar de top en de onsterflijke roem in de cyberwereld, maar ook de offers die daarvoor gebracht moeten worden. De spanning loopt op als de shoot out, het wereldkampioenschap, nadert.Vanaf 19 maart draait de film in de theaters, maar aanstaande zondag, 15 maart, is er al een voorpremière in Pathé Tuschinski in Amsterdam! Na deze première zal Manuel "Grubby" Schenkhuizen ook nog live on-stage een gevecht in Warcraft 3 uitvechten met een nog nader te bepalen tegenstander.

Het programma voor die dag is als volgt:
11:30 - 12:50: vertoning film (ontvangst vanaf 11:00u)
12:50 - 13:15: pauze
13:15 - 14:30: finale ESL Pro Series, Warcraft 3 met werelkampioen Grubby

Wil jij bij deze première aanwezig zijn? Dat kan! Gaming Only geeft namelijk één keer twee vrijkaarten weg, zodat jij met een vriend of vriendin naar de première kunt gaan van Beyond the Game. Om kans te maken moet je de onderstaande vragen beantwoorden.

Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.