PC Only
prijsvraag

Prijsvraag: Burnout Paradise: The Ultimate Box

De prijsvraag is gestart op 10 februari 2009 om 15:00 en is gesloten

In het paradijselijke Paradise City heb je volledige vrijheid. Geniet van de vrijheid op het wegennet van Paradise City. Race via de drukke snelwegen van de stadsstraten naar de kronkelende bergweggetjes: de omgeving is er om door jou ontdekt te worden! Ram, beuk en sloop je tegenstanders tijdens races door de hele stad. Jij bepaalt wat de snelste weg naar de finish is. Kies het luchtruim en vind sluiproutes, beuk door versperringen en troef je tegenstanders af door op plekken te komen die voor anderen onbereikbaar blijven. De game maakt online gebruik van het revolutionaire EasyDrive-systeem dat die saaie lobbies en servermenu's overslaat en meteen naar de hoogste versnelling schakelt.

Burnout Paradise: The Ultimate Box bevat daarnaast heel veel extra uitdagingen, motoren en de volledig nieuwe Party-mode dankzij de volledig geďntegreerde Cagney, Bikes en party-pakketten, welke eerder als downloadbare content verschenen.

Get the Flash Player to see this player.


Wil jij nou kans maken op deze ultieme versie van Burnout Paradise? Dat kan! Wij geven samen met Electronic Arts twee exemplaren van de game weg. Het enige wat je moet doen om kans te maken op één van deze exemplaren, is correct de onderstaande vragen beantwoorden.

Je kan niet meer meedoen aan deze prijsvraag.