PC Only
nieuws
Game

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 18 februari 2012 om 18:49

Nieuwe Saint’s Row: the Third-DLC onderweg

Nieuws | 18 februari 2012 - THQ heeft via hun officiële website laten weten dat er nieuwe DLC onderweg is voor Saint’s Row: The Third. Deze zal volgende week beschikbaar worden gesteld, onder de naam: Gangstas in Space.

Gangstas in Space
Gangstas in Space brengt een nieuwe missie met zich mee, die gaat over de film die in de game voorkomt. Saint’s Row: The Thord-personage Jenny Jarros zal de hoofdrol vertolken als Princess Kwilanna en zullen er ook genoeg ‘aliens’ aanwezig zijn. Gangstas in Space zal 22 februari te downloaden zijn.

Saints Row: The Third
Saints Row: The Third speelt zich een aantal jaar na deel 2 af. De Third Street Saints zijn uitgegroeid van een straatbende tot een merknaam, compleet met Saints sneakers en Saints energydrankjes. De Saints zijn de koning van Stilwater, maar hun celeberirty-status is niet onopgemerkt gebleven. De Syndicate, een legendarische criminele broederschap, speelt globaal een grote rol en heeft nu haar pijlen gericht op de Saints. De Saints weigeren echter te buigen voor de Syndicate en brengen het gevecht naar een andere stad.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Volition Inc.
Uitgever: THQ
Meer info
Genre(s): Action
Free-roaming
Aantal spelers: -
Release: 18 november 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media