PC Only
nieuws
Game

Auteur: Arne Saerens (Velaro)
Geplaatst op: 11 november 2011 om 02:26

Saints Row: The Third krijgt DLC Season Pass

Nieuws | 11 november 2011 - THQ heeft bevestigd dat we een DLC Season Pass voor Saints Row: The Third kunnen verwachten. Die geeft de speler toegang tot 4 uitbreidingspakketten voor $20, zodat je 15% goedkoper uitkomt dan ze allemaal afzonderlijk aan te kopen. Een Europese prijs is nog niet bekend.

Content
Het eerste DLC-pakket, genaamd Nyte Blade, komt reeds op de release. Het bevat de Nyte Blade Mobile en 3 nieuwe outfits. De resterende 3 uitbreidingspakketten hebben missies te bieden en worden pas volgend jaar uitgebracht. Over die DLC werd de volgende informatie vrijgegeven:

Quote:
  • Genkibowl VII (January 2012) - The Wide World of Genki takes over Steelport for a sporting tradition totally and utterly unlike any other.

  • Gangstas in Space (Winter 2012) - The Saints go intergalactic in this science-fiction misadventure.

  • The Trouble With Clones (Spring 2012) - Copy-cat killing at its finest.

Saints Row: The Third
Saints Row: The Third speelt zich een aantal jaar na deel 2 af. De Third Street Saints zijn uitgegroeid van een straatbende tot een merknaam, compleet met Saints sneakers en Saints energydrankjes. De Saints zijn de koning van Stilwater, maar hun celeberirty-status is niet onopgemerkt gebleven. De Syndicate, een legendarische criminele broederschap, speelt globaal een grote rol en heeft nu haar pijlen gericht op de Saints. De Saints weigeren echter te buigen voor de Syndicate en brengen het gevecht naar een andere stad.

Saints Row: The Third verschijnt op 18 november voor de PC, PS3 en Xbox 360.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Volition Inc.
Uitgever: THQ
Meer info
Genre(s): Action
Free-roaming
Aantal spelers: -
Release: 18 november 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media