PC Only
nieuws
Game

Auteur: Stefan van Veen (SvV_Ying)
Geplaatst op: 4 november 2011 om 09:41

Space Marine 1.2 miljoen keer verkocht

Nieuws | 4 november 2011 - THQ heeft haar financiŽle rapport over Q2 van 2012 naar buiten gebracht, deze periode eindigde op 30 september. Hoewel de netto verkopen flink zijn gestegen, is het netto verlies alleen maar groter geworden; 92.4 miljoen dollar in het rood. Warhammer 40.000: Space Marine heeft het goed gedaan voor de uitgever en is 1.2 miljoen keer over de spreekwoordelijke toonbank gegaan.

Sterke verkoop
Warhammer 40.000: Space Marine is sinds de release begin september 1.2 miljoen keer verkocht, dit zijn verkopen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC bij elkaar opgeteld. Vooral Europa is een goede afnemer van de Warhammer-games en aangezien het vooral een PC-serie is, zijn de verkopen via digitale kanalen het hoogst. THQ heeft echter niet per console of regio aparte cijfers naar buiten gebracht.

Q3
THQ verwacht mooie dingen voor het derde kwartaal aangezien Saints Row: The Third en WWE '12 dan uitkomen; 2 titels waar de uitgever goede hoop voor heeft. THQ denkt zelfs dat Q3 de 'hoogste netto verkopen ooit' gaat opleveren voor het bedrijf.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Relic Entertainment
Uitgever: THQ
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 9 september 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media