PC Only
nieuws
Game

Auteur: Stefan van Veen (SvV_Ying)
Geplaatst op: 4 oktober 2011 om 13:03

Bron: CVG
English Translation   Tags: Saints Row, The Third, THQ, Volition

'Saint Row: The Third gaat tot het gaatje'

Nieuws | 4 oktober 2011 - Drew Homes van ontwikkelaar Volition zegt dat Saints Row: The Third op veel gebieden de grenzen van het toelaatbare opzoekt maar deze niet overschrijdt. Dit vertelt hij in gesprek met Official PlayStation Magazine, aldus CVG.

Stapje verder
Op de vraag hoe de game met taboes omgaat en hoe de media op de game zullen reageren, antwoordt Homes dat de game op sommige punten tot het randje gaat. Vooral op het gebied van sexappeal gaat Saints Row: The Third lekker ver volgens hem.

Quote:
"certainly push the boundaries - particularly with stuff like the 'sex appeal' slider'"


De studio streeft wel na om deze lijn niet te overschrijden en beledigend te worden. De lijn tussen aanvaardbaar en niet aanvaardbaar is klein, maar de studio weet wanneer het die passeert. Homes benadrukt ook dat de humor, net als de game, niet al te serieus genomen moet worden. Door deze benadering in plaats van een serieuze benadering kan de studio net dat stapje verder gaan.

Quote:
"You never want to cross the line into crudely offensive, it's a thin line to walk, but you know when you've crossed it - and as long as it stays irreverent and tongue-in-cheek, then we can push it a lot further than if we were trying to play it serious".


Dildodwaze preview
Dat de game vooral om fun draait en niet serieus ingaat op morele vraagstukken, heeft Jelle al ondervonden op de Gamescom. Daar heeft hij een uur met deze naar eigen zeggen 'dildodwaze' game doorgebracht. De bevindingen lees je in de preview.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Volition Inc.
Uitgever: THQ
Meer info
Genre(s): Action
Free-roaming
Aantal spelers: -
Release: 18 november 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media