PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Stefan van Veen (SvV_Ying)
Geplaatst op: 4 oktober 2011 om 10:52

Veel details Dead Space 3 gelekt

Nieuws | 4 oktober 2011 - Er wordt steeds meer bekend over het script van Dead Space 3 dat vorige week gelekt was. Siliconera heeft weer contact gehad met hun anonieme bron en zo kan de site ons het een en ander melden over het verhaal van Dead Space 3, dit gaat natuurlijk wel gepaard met de nodige spoilers, dus wees voorzichtig.

Geen keus
Vorige week kon de bron al melden dat Dead Space 3 zich afspeelt op de bevroren planeet Tau Volantis, maar Isaac Clarke is daar niet zonder reden. In het begin van de game krijgt Isaac de opdracht om naar deze planeet af te reizen en een vrouw te zoeken en terug te brengen naar Mars. Aangezien het alternatief een onderonsje met EarthGov is omdat er een arrestatiebevel voor Isaac is uitgedraaid, is de keus snel gemaakt.

Identiteitsstoornis
Maar Isaac is de oude Isaac niet meer want in Dead Space 3 hebben we met een soort van schizofrene Isaac te maken. 'Shadow Isaac' is een steeds terugkerend personage en heeft heftige discussies met Isaac over zijn falen en zijn keuzes. Spelers kunnen deze 'Shadow Isaac' als 2e personage op het scherm zien. Waardoor deze veranderingen in persoonlijkheid te verklaren zijn, is vooralsnog een raadsel.

EA heeft Dead Space 3 nog altijd niet officieel aangekondigd, maar dit lijkt slechts een kwestie van tijd. De uitgever heeft ook al meerdere keren gehint naar een 3e deel.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!