PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Tino Schreuders (Launch)
Geplaatst op: 4 november 2010 om 13:25

Bron: CVG
English Translation   Tags: THQ, Saints Row 3

'Saints Row 3 is extravagant en over de top'

Nieuws | 4 november 2010 - Volgens THQ zal de humor en over-de-top actie die je kent uit de eerdere Saints Row games weer terugkomen in Saints Row 3, maar dan natuurlijk met verbeterde technologie. Dit zei het bedrijf in een gesprek met de investeerders, laat CVG weten.

Verbeteringen
CEO Brian Farrell heeft het gehad over dat het volgende deel in de Saints Row serie een succesvolle game zal worden en dat de game op vrijwel alle vlakken totaal verbeterd is.

Quote:
We've completely enhanced the technology, look and feel of this multi-million unit franchise while keeping its outrageous and over the top fun.


Marketing
Daarnaast zijn ze van plan om een grootse en innovatieve marketingcampagne voor de game op te zetten. Ook willen ze de Saints Row serie naar nieuwe platformen brengen.
Quote:
We're developing an innovative marketing campaign including an extensive transmedia strategy for this title. We also plan to expand the Saints Row brand on Facebook, Xbox Live Arcade and PSN, in addition to providing premium online content.


Er is verder weinig informatie over de game, behalve dat hij er grafisch even goed uitziet als GTA IV en dat hij volgende herfst uit zal komen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
THQ
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1989