PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Martijn van der Kroef (Marley)
Geplaatst op: 6 mei 2008 om 14:40

SEGA kwalificeert zich voor Free Gaming festival

Nieuws | 6 mei 2008 - Naast gaming en het weer is er nog één ander onderwerp dat gesprekken domineert: de Olympische Spelen. SEGA, als uitgever van de officiële game van Beijing 2008, laat in Rotterdam zien hoe iedereen zich een topatleet kan voelen met de games Beijing 2008 en Mario & Sonic op de Olympische Spelen.

Beijing 2008 is de authentieke simulatie met 38 Olympische onderdelen die op de komende Olympische Spelen in Beijing te volgen zijn. Spelers ervaren de spanning en uitdaging van het meedingen naar de Gouden Medaille. De ongekende veelheid aan game modes maakt van Beijing 2008 de nieuwe standaard in het sportgenre voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen is al maandenlang één van de meest populaire games in Nederland voor de Nintendo Wii en DS. Dankzij de innovatieve Wii- en DS besturingen kunnen spelers in de huid van Mario of Sonic elkaar in de 100 meter sprint uitdagen, zich meten in het verspringen of zelfs aan een zwemwedstrijd deelnemen. Het spel voor Wii en DS kan tot aan vier spelers gespeeld worden – een regelrechte zomerhit!

"Het is voor ons deze zomer essentieel om iedereen mee te laten genieten van de Olympische Spelen. Met Beijing 2008 en Mairo & Sonic op de Olympiche Spelen hebben we twee titels in de schappen waarmee elk gezinslid zich een topatleet kan voelen”, aldus Johan de Windt van SEGA Benelux. “Net als deze twee games heeft Free Gaming een zeer brede doelgroep, vandaar ons enthousiasme om mee te doen!”

“Sport staat gelijk aan beleving en daardoor passen de twee Olympische games van Sega perfect op het Free Gaming Festival”, vertelt Jeroen Kraak, verantwoordelijk voor marketing, sales & content bij Free Gaming. “We nodigen iedere ‘atleet’ die net de Olympische Spelen niet heeft gehaald, van harte uit om op 21 juni in Rotterdam te komen laten zien waarom ze eigenlijk wel afgevaardigd hadden moeten worden!”

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1951