PC Only
nieuws
Game

Auteur: Martijn van der Kroef (Marley)
Geplaatst op: 26 april 2008 om 10:02


English Translation   Tags: spore, creature, creator, demo, sims, ea

Spore Creature Creator demo in juni verkrijgbaar

Nieuws | 26 april 2008 - Electronic Arts en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat een gratis te downloaden demo van de Spore Creature Creator vanaf 17 juni 2008 verkrijgbaar zal zijn. De Spore Creature Creator biedt Spore-fans en andere creatievelingen de eerste doe-het-zelf mogelijkheid om een wezen te ontwerpen en met vrienden te delen. Alle wezens die met de Spore Creature Creator ontworpen zijn, kunnen geďmporteerd worden naar de volledige retailversie van Spore voor PC en Mac als die op 4 september op de Benelux markt verschijnt.

‘We zijn dolblij dat we eindelijk de creatieve tools van Spore in de handen van spelers uit de hele wereld kunnen leggen,’ aldus Will Wright, hoofdontwerper, Maxis. ‘De fantastische creaties die spelers deze zomer ontwerpen, zullen helpen het game-universum te bevolken dat we in september allemaal zullen betreden, als Spore op de markt verschijnt. In zekere zin betekent de Spore Creature Creator de geboorte van Spore.’

De gratis demo-versie van de Spore Creature Creator zal wereldwijd te downloaden zijn vanaf www.spore.com. De demo laat spelers een onbeperkt aantal wezens vorm en kleur geven, waarbij ze 25 procent van de ontwerp-onderdelen van Spore kunnen gebruiken. Gamers kunnen hun creaties vervolgens delen met hun vrienden, onder andere door makkelijke uploads naar YouTube. De demo maakt ook deel uit van de The SimCity Societies Deluxe, die vanaf 26 juni verkrijgbaar is.

Spore, het lang verwachte spel van de makers van The Sims, biedt spelers een complete eigen wereld in een doos. Creëer leven en laat het evolueren, sticht stammen, bouw beschavingen, geef hele werelden vorm en verken een universum dat gecreëerd is door andere gamers. Spore biedt spelers een schat aan creatieve tools waarmee ze bijna elk aspect van hun universum op maat kunnen maken: wezens, voertuigen, gebouwen en zelfs UFOs. Vervolgens kunnen spelers hun creaties delen met de rest van de wereld, of de talloze nieuwe melkwegstelsels verkennen die door andere gamers geschapen zijn.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Maxis
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Genre(s): Simulation
Aantal spelers: -
Release: 5 september 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 17
Aantal keer in wenslijst: 8

gerelateerde media