PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Lorenzo Girardi (Siros7)
Geplaatst op: 16 februari 2009 om 17:13

Bron: Massively
English Translation   Tags: Geen tags

Bijna een miljoen Second Life accounts verwijderd

Nieuws | 16 februari 2009 - Linden Lab, het bedrijf achter Second Life, publiceert al heel lang een hoop statistieken over Second Life. Deze tonen ze via feeds, maar halverwege januari werden twee ervan verwijderd. Aanvankelijk werd gedacht dat het een bug was. De twee feeds waren voor het aantal spelers die ingelogd hebben in Second Life de afgelopen 60 dagen en het totale aantal accounts. Interessant genoeg werden vlak na het verwijderen hiervan 800.000 accounts verwijderd door Linden Lab.

Linden Lab heeft officieel niets bevestigd, maar het verwijderen van de accounts en het stopzetten van de informatie is waarschijnlijk geen toeval.

De ontwikkelaar was een jaar al van plan om accounts die voor een bepaalde datum aangemaakt waren, maar waar nooit mee ingelogd is te verwijderen. Toen dat plan bekend werd gokte Linden Lab CEO John Zdanowksi dat het om ongeveer 800.000 accounts ging waar nooit mee ingelogd was. Het verwijderen moest nog die maand gebeuren, maar blijkbaar duurde het dus wat langer.

Dit betekent dat ongeveer 7% van de 'gebruikers' van Second Life nog nooit ingelogd hebben. Het aantal accounts waar de afgelopen tijd regelmatig mee wordt ingelogd is dan zeer waarschijnlijk verre van het aantal totale accounts. Om slechte PR te voorkomen zijn de statistieken dus verwijderd. Linden Lab zelf is nog niet beschikbaar geweest voor commentaar.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Linden Lab
Uitgever: Linden Lab
Meer info
Genre(s): MMORPG
Aantal spelers: -
Release: NNB
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media