PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 6 juli 2016 om 22:32

Prototype Romeinse Call of Duty opgedoken

Nieuws | 6 juli 2016 - Call of Duty in de Romeinse tijd, dat klinkt een beetje als een korfbal-FIFA. Toch is er ooit een prototype van een Call of Duty-game in de Romeinse tijd gepitcht aan uitgever Activision. Call of Duty: Roman Wars had je in de schoenen geplaatst van een Romeinse soldaat in het leger van Julius Caesar.

Call of Duty: Roman Wars
Gamesradar ving geruchten op over het prototype en wist de hand te leggen op een interne demo van de game. De demo is ontwikkeld door Vicarious Visions, een ontwikkelaa in handen van Activision. Het prototype dateert van 2008 en had, bij groen licht van Activision, rond 2013 het licht moeten zien voor de PS3 en Xbox 360 en mogelijk als launchtitel voor de huidige generatie games.

Het voorstel voor Call of Duty: Roman Wars werd uiteindelijk afgeschoten door Activision, omdat het te ver van Call of Duty af lag. Vicarious Visions zou het project na de afwijziging nog hebben voorgesteld bij Ubisoft, vandaar de Ubisoft vlag aan het eind van de video. Opvallend, aangezien Vicarious Visions sinds 2005 in handen is van Activision en de demo uit 2008 komt. Uiteindelijk is de game op de plank beland en is Vicarious Visions tegenwoordig vooral druk met Skylanders en de Crash Bandicoot-remaster.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1990

Related headlines
Er zijn geen resultaten te weergeven.