PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 13 juni 2016 om 11:41

Luxere Fallout 4 Pip-Boy Edition aangekondigd

Nieuws | 13 juni 2016 - Vorig jaar kwam Fallout 4 uit en speciaal voor de diehard-fans kwam er de Pip-Boy Edition uit. Deze uitgave was binnen de kortste keren uitverkocht, maar nu heeft Bethesda besloten om een nog luxere versie uit te geven van de Pip-Boy Edition, zo meldt Gamespot.

Luxe
De Deluxe Bluetooth Edition van Fallout 4 bevat een veel luxere replica van de Pip-Boy. In de oude versie moest je bijvoorbeeld je telefoon gebruiken als beeldscherm, maar de Deluxe-versie heeft zijn eigen scherm. Deze kan weer contact maken met je mobiele telefoon of tablet via Bluetooth. Zo kun je een aantal functies van je telefoon bedienen via de Pip-Boy. De replica zal zelf niet communiceren met Fallout 4, dus je hebt de app nodig op je telefoon of tablet als je hem wil gebruiken in combinatie met de game.

Beperkt
De originele Pip-Boy Edition van Fallout 4 was maar beperkt leverbaar en dit geldt ook voor de Deluxe Bleutooth Edition. Hier zijn er maar 5000 van gemaakt en kost 350 Dollar. Deze luxe versie is alleen in Amerika, Canada en Australië verkrijgbaar en wordt alleen in deze landen verscheept. Wil je er dus één hebben, dan moet je iemand kennen die in één van deze landen woont en die hem voor je wilt aanschaffen en opsturen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Bethesda Softworks
Uitgever: Bethesda Softworks
Meer info
Genre(s): RPG
Aantal spelers: -
Release: 10 november 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media