PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 30 mei 2016 om 08:09

Doodsbedreigingen na uitstel No Man's Sky

Nieuws | 30 mei 2016 - Eergisteren kwam het nieuws naar buiten dat No Man's Sky een paar weken werd uitgesteld. Het is logisch dat gamers daar teleurgesteld over zijn, maar sommige mensen hebben een wel heel extreme manier om dat te uiten. Sean Murray, de oprichter van Hello Games, heeft namelijk doodsbedreigingen gehad na het bekendmaken dat de game pas op 10 augustus uit zou komen.

Gerucht
Voordat er een officieel bericht naar buiten kwam dat No Man's Sky wat later in de winkel zou liggen, deden hier al geruchten over de ronde. Kotaku was de eerste website die hier lucht van kreeg. Ook de schrijver die het gerucht naar buiten bracht, Jason Shreier, kreeg een aantal verwensingen naar zijn hoofd. Op Twitter kreeg de redacteur een bericht, waarin iemand liet weten dat hij hem kwam opzoeken om hem in elkaar te rammen.

Schreier heeft aan Twitter laten weten dat hij bedreigt is door één van hun gebruikers, alleen lijkt het er op dat dit gewoon wordt toegelaten. Het account van desbetreffend persoon is nog steeds actief.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Hello Games
Uitgever: Hello Games
Meer info
Genre(s): Adventure
Aantal spelers: -
Release: 10 augustus 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media