PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 2 mei 2016 om 15:22

Meer info over Infinite Warfare

Nieuws | 2 mei 2016 - Eerder vandaag werd Call of Duty: Infinite Warfare officieel onthild door middel van een trailer. Nu heeft Activision laten weten wat we van de game mogen verwachten, zo meldt VG247.

Verhaal voorop
De serie staat nu niet echt bekend om zijn geweldige verhalen, maar dat zal volgens Activision met Infinite Warfare anders zijn. In de game zal een nog niet aangeboord thema voorop staan, namelijk de stress en consequenties van het leiderschap. Jij bent dan ook een captain op een 'warship'.

Infinite Warfare zal ook totaal nieuwe omgevingen met zich meebrengen, alsmede nieuwe wapens en nieuwe abilities voor de speler. De campagne bestaat uit gevechten ten voet en in een ruimteschip en deze zullen vrijwel naadloos in elkaar overlopen. Er zullen weinig momenten zijn waar je kunt zien dat de game even moet laden.

Volgens de baas van Infinity Ward, Dave Stohl, zal Infinite Warfare de speler werelden voorschotelen waar ze nog nooit zijn geweest. De game is aan de ene kant de 'boots on the ground'-shooter die fans gewend zijn van de serie, maar aan de andere kant is het ook een reis op grote schaal.

Modern Warfare
Activision liet ook wat los over de remaster van Modern Warfare. De game bevat verbeterde graphics en belichting en een hogere texture-resolutie. Er zijn meer animaties toegevoegd en ook het geluid is aangepakt, zodat deze nog beter klinkt.

Voorlop is Call of Duty: Modern Warfare Remastered alleen verkrijgbaar in n van drie speciale edities van Infinte Warfare. Het is nog niet bekend of deze game ook los zal worden aangeboden.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Infinity Ward
Uitgever: Activision
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 4 november 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media