PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 18 april 2016 om 21:35

Guile deze maand naar Street Fighter V

Nieuws | 18 april 2016 - Street Fighter V-bezitters zullen deze maand aan de slag kunnen gaan met een oude bekende in de serie. Capcom laat op het Europese PlayStation Blog weten dat Guile binnenkort beschikbaar zal worden gesteld.

Guile
Guile zal een heleboel van zijn oude moves kunnen gebruiken in Street Fighter V, zoals de Sonic Boom en Somersault Kick. De majoor van de luchtmacht heeft ook een aantal nieuwe bewegingen tot zijn beschikking. Zo kan hij zich nu gehurkt voortbewegen, wat hem in staat stelt om zijn 'charge' voor zijn speciale bewegingen te behouden terwijl hij loopt.

V
De V-Skill van Guile is Sonic Blade. Dit is een stationair projectiel die tevens zijn Sonic Boom sterker kan maken. Zijn V-Trigger is Solid Puncher. Hiermee kan hij een stroom van Sonic Boom's zijn tegenstander op sturen. Als laatste is er nog de Critical Art en dat is Sonic Hurricane. Guile laad zich dan op en produceert dan een gigantische Sonic Boom.

Gratis
Guile zal worden toegevoegd als de april-update beschikbaar word gesteld. Wanneer dit zal zijn is nog niet bekend. Wel zal het nieuwe personage tijdelijk gratis worden aangeboden. Pas als de Zenny Shop wordt toegevoegd aan de game, zal er voor Guile betaald moeten worden met in-game valuta of echt geld.

Guile's Sonic Blade


reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Fighting
Aantal spelers: -
Release: 16 februari 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media