PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Levi de Vulder (Tekkenfanaat)
Geplaatst op: 7 maart 2016 om 19:58

Bron: Overwatch [Blog]
English Translation   Tags: Geen tags

Overwatch verschijnt in mei, open bta aangekondigd

Nieuws | 7 maart 2016 - Blizzard Entertainment heeft zojuist via het eigen blog bekendgemaakt dat de online shooter Overwatch op 24 mei in de winkels zal liggen. Tussen 5 en 9 mei zal er ook een open bta speelbaar zijn. Zij die de game pre-orderen krijgen tussen 3 en 4 mei al toegang tot de bta.

Overwatch
Overwatch speelt zich af in een toekomst waar de technologie flinke sprongen heeft gemaakt. Tijdens een globale crisis werd er een speciale eenheid met soldaten, wetenschappers, avonturiers, en rariteiten opgericht. Deze eenheid droeg de naam Overwatch en herstelde de vrede in een door oorlog verscheurde wereld. De invloed van de groep nam met de jaren echter af en uiteindelijk werd Overwatch zelfs opgeheven. Overwatch bestaat dus niet meer, maar de wereld blijkt nog altijd behoefte te hebben aan helden.

De actie van Overwatch richt zich op "pure fun en toegankelijkheid". Spelers nemen het in teams van zes tegen elkaar op en zetten de speciale krachten van hun gekozen personages in om elkaar het leven zuur te maken. De gevechten vinden plaats over de gehele wereld, van het door hologrammen opgelichte Londen tot een bazaar in de schaduw van een Egyptische, high-tech piramide.reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 24 mei 2016
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media