PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 2 maart 2016 om 21:20

Eerste betaalde SW Battlefront-DLC details

Nieuws | 2 maart 2016 - Deze maand zal de eerste expansion voor Star Wars Battlefront uitkomen en Electronic Arts heeft laten weten wat de Outer Rim DLC allemaal met zich meebrengt.

De inhoud
Ten eerste zullen er twee nieuwe hero characters worden toegevoegd: Greedo en Nien Nunb. Het is nog niet bekend welke speciale bewegingen deze personages krijgen, maar Greedo heeft in de concept art een laserpistool in zijn handen en Nien Nunb een longrifle.

Outer Rim brengt tevens een nieuwe modus met zich mee, genaamd: Extraction. Hierin moet je als rebellen binnen een bepaalde tijd waardevolle vracht naar een transportschip moeten brengen. The Empire zal dit natuurlijk gaan tegenwerken.

De expansion bevat bovendien nieuwe wapens en star cards. De Relby V-10 rifle en DT-12 blaster pistol kunnen aan je arsenaal worden toegevoegd en de star cards: Scatter Gun, Dioxis Grenade en Adrenaline Stim.

Om het geheel af te ronden zijn er nieuwe maps toegevoegd die zich afspelen op Sullust en Tatooine. Het enige wat hiervan bekend is, is dat de Sullust-map een grote fabriek is en de nieuwe Tatooine-map zich afspeelt rond Jabba’s troonkamer.

Wanneer en hoeveel?
De Outer Rim DLC heeft nog geen exacte releasedatum, maar aangezien de extra content gepland staat voor deze maand zal dit niet lang op zich laten wachten. Hoeveel de DLC los zal gaan kosten is ook nog niet bekend.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 19 november 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media