PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 12 februari 2016 om 17:09

Street Fighter V mist modi bij launch

Nieuws | 12 februari 2016 - Street Fighter-fans staan te popelen om volgende week aan de slag te gaan met Street Fighter V, maar als zij de game opstarten zullen ze zien dat niet alle features aanwezig zullen zijn. Een aantal modi zullen pas een maand later worden toegevoegd, zo meldt Eurogamer.

Niet bij launch
Als je de singleplayer-campagne uitspeelt, dan kun je een extra kostuum in de in-game store vinden van het personage waarmee je speelde. Dat is natuurlijk heel vet, alleen is de in-game store bij launch niet beschikbaar. Deze zal pas in maart worden toegevoegd.

Street Fighter V heeft ook een Challenge Mode die weer bestaat uit vier sub-modi: battle tips, trials, targets en extra battle. Ook voor dit geldt dat ze bij launch niet aanwezig zijn. De eerste twee submodi worden in maart toegevoegd en de laatste twee ‘soon after launch’.

Wat wel?
De modi die wel aanwezig zullen zijn bij launch zijn: de singleplayer-campagne, Survival Mode, versus Mode, Training en Online Play. De laatstgenoemde modi zal ook niet helemaal compleet zijn. De lobbies voor acht spelers en Spectator Mode zullen in maart worden toegevoegd.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Fighting
Aantal spelers: -
Release: 16 februari 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media