PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 8 februari 2016 om 21:10

Capcom denkt na over nieuwe Onimusha

Nieuws | 8 februari 2016 - In het PlayStation 2-tijdperk waren er een aantal franchises die goed in de smaak vielen. En daarvan was Onimusha. Helaas is er al jaren niets meer vernomen van de serie. Producer Yoshinori Ono heeft tegenover Daily Star laten weten dat de hoge heren bij Capcom er over aan het nadenken zijn om de reeks weer terug te brengen.

Te druk
Ono wil zelf ook heel erg graag dat er een nieuwe Onimusha op de markt zal verschijnen, en wil zijn werkgever daar graag van overtuigen om dit werkelijkheid te maken. Alleen is de producer op het moment nog veel te druk met Street Fighter V.

Op het moment is er dus niets te zeggen over een eventuele terugkeer van Onimusha, maar Capcom begrijpt dat fans een aantal oude series weer terug willen zien. Volgens Ono zal er in de toekomst wel wat nieuws naar buiten komen over de wat oudere franchises die de fans tevreden zullen houden.

Onimusha
Dat Capcom inderdaad nog bezig is met Onimusha bleek wel uit een nieuwsbericht van vorig jaar december. Toen kwam naar buiten dat de ontwikkelaar/uitgever Onimusha opnieuw had geregistreerd.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1979