PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Levi de Vulder (Tekkenfanaat)
Geplaatst op: 26 januari 2016 om 20:20

Aankomende content Battlefront onthuld

Nieuws | 26 januari 2016 - Vandaag is op de officiŽle website van Star Wars Battlefront bekendgemaakt welke extra content in 2016 en 2017 zijn weg zal vinden naar Battlefront. Een deel van de content is onderdeel van de Season Pass, maar er komt ook nog gratis content aan.

Update
De eerste gratis content komt vandaag naar Battlefront, via een nieuwe update. In de update vinden we een nieuwe map Ė de Survival-map van Tatooine heeft zijn weg naar de multiplayer gevonden, met ondersteuning voor Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, en Heroes vs Villains Ė nieuwe outfits voor Luke Skywalker en Han Solo als je op Hoth speelt, de mogelijkheid om Private Matches te creŽren, de introductie van dagelijkse uitdagingen en community-evenementen, en verschillende tweaks in de spelbalans.

Meer in februari en maart
In februari volgt de volgende gratis content. Zo zal er een nieuwe Survival-missie op Hoth bijkomen en een nieuwe multiplayermap op Hoth, waarop Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron, en Turning Point te spelen zullen zijn. Turning Point zal in de update van februari tevens de overstap maken naar de mappen waarop nu enkel Walker Assault en Supremacy te spelen zijn.

In maart komt er ook een gratis nieuwe multiplayermap bij: een nieuwe locaties op Endor waar Walker Assault, Supremacy, en Turning Point gespeeld kunnen worden. Ook zal er een extra Survival-map op Tatooine bijkomen, en prinses Leia Organa krijgt een Endor-kostuum.

Season Pass
EA en DICE hebben vandaag ook de inhoud van drie van de vier Season Pass-pakketten onthuld. Het eerste pakket, dat in maart uit zal komen, heet Outer Rim en laat je vechten tussen de fabrieken van Sullust en in het paleis van Jabba de Hut op Tatooine. In de zomer van dit jaar komt daar Bespin bij, een uitbreiding die zich richt op Cloud City, en in de herfst duik je de Death Star in. Het vierde pakket verschijnt begin 2017, maar de inhoud van die uitbreiding houdt men voorlopig nog geheim.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 19 november 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media