PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 25 januari 2016 om 21:29

Street Fighter V krijgt Cinematic Expansion

Nieuws | 25 januari 2016 - Volgende maand kunnen Street Fighter-fans eindelijk aan de slag met het vijfde deel in de serie. Het is al bekend dat na launch er meer vechters zullen worden toegevoegd, maar dat is niet het enige. Capcom heeft op het Europese PlayStation Blog laten weten dat er ook een Cinematic Stroy Expansion eraan zit te komen. Deze zal in juni van dit jaar gratis worden aangeboden.

Verhaal
Elke vechter in Street Fighter V zal bij launch al zijn eigen verhaal hebben, waarin onder andere wordt uitgelegd wat de drijfveer van elk personage is. Tevens worden relaties tussen vechters uit de doeken gedaan. Dit zal gestalte worden gegeven door tekeningen van de Japanse tekenaar Bengus.

Meer verhaal
De Cinematic Story Expansion laat meer van het Street Fighter-universum weten en dan vooral wat er gebeurde tussen Street Fighter IV en Street Fighter III. M. Bison en Shadoloo staan centraal in het verhaal, maar verder is er nog niets bekend. Binnenkort zal er meer uit de doeken worden gedaan over deze gratis update.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Fighting
Aantal spelers: -
Release: 16 februari 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media