PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 4 januari 2016 om 09:51

Verlate Dynasty Warriors-aankondiging komt snel

Nieuws | 4 januari 2016 - Het was de bedoeling dat er groot nieuws zou worden aangekondigd voor de Dynasty Warriors-franchise. De serie vierde in 2015 namelijk zijn 15-jarig bestaan, zo meldt Gematsu. Omega Force producer producer Akihiro Suzuki laat op de website van de serie weten dat de grote aankondiging binnenkort bekend zal worden gemaakt en biedt tevens zijn excuses aan dat het niet gelukt is om dit al in 2015 mee te delen:

Quote:
“Last year, we welcomed the 15th anniversary of the Dynasty Warriors series, and we were not able to deliver the news fans were expecting. For that, we are very sorry. This year, we’re preparing to be able to make a big announcement, so please look forward to it.”

Dynasty Warriors
De eerste game in de beroemde franchise kwam uit in 1997 voor de eerste PlayStation. Dit was een vechtspel in de trend van Virtua Fighter en Tekken. Pas in het tweede deel kreeg de game de vorm die we vandaag de dag kennen.

Als je niet begrijpt waarom de serie pas 15 jaar bestaat, terwijl de eerste Dynasty Warriors al in 1997 uitkwam, dan is dat te danken aan het lokalisatieteam die verantwoordelijk was voor deel 1 en 2. Het tweede deel hier is namelijk de eerste deel in de serie in Japan. Zoals je hebt kunnen lezen was Dynasty Warriors een ander soort game. Het westerse tweede deel was een spirituele opvolger van het eerste deel. Het lokalisatieteam vond dit waarschijnlijk niet interessant voor het Westen en besloot om het buiten Japan gewoon Dynasty Warriors 2 te noemen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1997