PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Lucas Seuren (Morthill)
Geplaatst op: 22 december 2015 om 15:34

SEGA vertelt geschiedenis van Karel de Grote

Nieuws | 22 december 2015 - Speciaal voor de lancering van de tweede grote expansionpack voor Total War: ATTILA heeft SEGA in samenwerking met dr. Paul Harrison van de London College of Communication een kort filmpje gemaakt. In dit filmpje neemt Harrison ons mee door het leven van Karel de Grote, de keizer aan wie de expansion Age of Charlemagne zijn naam dankt.

Charlemagne
Harrison, die in 2012 promoveerde aan de University College London, belicht in dit filmpje verschillende kanten van Karel. Natuurlijk ligt de nadruk op de enorme veroveringen die de keizer bewerkstelligde. We hebben immers te maken met een Total War-game. Maar hij doet ook uit de doeken dat Karel de Grote niet bepaald een lieverdje was, en genocide pleegde om zijn onderdanen in het gareel te houden.

Middeleeuwen
Met Age of Charlemagne keert Total War terug naar de middeleeuwen in Europa die we achter ons hadden gelaten na Medieval II, bijna tien jaar geleden. Volgens SEGA is het de grootste uitbreiding voor een Total War-game ooit. Je zou er honderden uren zoet mee kunnen zijn. Ongetwijfeld zal dat voor de gemiddelde gamer wat hoog gegrepen zijn, maar in een tijd van dure season passes is €14,99 voor een grote expansion een verademing.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Creative Assembly
Uitgever: SEGA
Meer info
Genre(s): Strategy
Aantal spelers: -
Release: 10 december 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media