PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 19 juli 2015 om 08:19

Bron: AGB
English Translation   Tags: Street Fighter V, update, gratis

Street Fighter V-updates gratis aan te schaffen

Nieuws | 19 juli 2015 - De Street Fighter-serie staat er om bekend dat er na de eerste game er meerdere versies op de markt verschijnen, die gameplay-verbeteringen en/of nieuwe personages bevatten. Tijdens EVO 2015 heeft Capcom laten weten dat met Street Fighter V je alleen de eerste uitgave nodig hebt voor alle toekomstige updates en extra personages. Het is tevens mogelijk om deze updates gratis te downloaden, zo meldt All Games Beta.

Updates
Om content die na de launch van Street Fighter V wordt toegevoegd gratis te downloaden moet je wel wat moeite doen. Deze moet je ontgrendelen door de game te spelen. In de game heb je namelijk twee soorten valuta: Fight Money en Zenny. Fight Money krijg je door de game te spelen en Zenny kun je aanschaffen met echt geld. Als er nieuwe updates beschikbaar zijn kun je deze met beide valuta kopen. Zo kan volgens Capcom iedereen nieuwe content aanschaffen: trouwe spelers gebruiken Fight Money en nieuwkomers of iemand die de game een tijd niet heeft gespeeld gebruikt Zenny om meteen aan de slag te kunnen met de nieuwste update voor Street Fighter V.

Launch
Capcom heeft ook laten weten dat bij launch er 16 vechters beschikbaar zullen zijn, waarvan er 4 totaal nieuwe personages zijn. Hoeveel vechters daar nog bij zullen gaan komen door middel van DLC is nog niet bekend.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Fighting
Aantal spelers: -
Release: 16 februari 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media