PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 4 juni 2015 om 19:57

Speel AC: Syndicate in Amsterdam tijdens E3

Nieuws | 4 juni 2015 - Ga je over anderhalve week niet naar de E3 in Los Angeles? Niet getreurd, want je hoeft niet alle lol te missen. Naast livestreams kun je tijdens de E3 ook in Amsterdam terecht om daar de demo te spelen van Assassin's Creed: Syndicate die Ubisoft ook op de beursvloer in LA speelbaar heeft.

Assassin's Creed Tour
De Assassin's Creed Tour is van 16 tot en met 18 juni in het Transformatorhuis op het Westergasterrein in Amsterdam. Via de site van de tour kun je je opgeven voor een hands-on met de game. Het Westergasterrein is vanaf de stations Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk goed te bereiken met tram of bus. Naast Nederland kunnen ook gamers ook in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden en Australië met de demo aan de slag.

Assassin's Creed: Syndicate
Assassin's Creed: Syndicate speelt zich af in het Londen van vlak voor de moderne tijd, op het hoogtepunt van de Industriële Revolutie. Je stapt in de schoenen van tweeling Jacob en Evie Frye en probeert Londen te bevrijden uit de greep van de tempeliers.

Assassin's Creed: Syndicate verschijnt op 23 oktober voor de PS4 en Xbox One en in het vierde kwartaal van 2015 voor de pc.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Ubisoft Québec
Uitgever: Ubisoft
Meer info
Genre(s): Action
Aantal spelers: -
Release: 19 november 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media