PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 28 april 2015 om 15:13

Wispfire begint Kickstarter voor Herald

Nieuws | 28 april 2015 - De Utrechtse studio Wispfire is een Kickstarter-campagne begonnen voor haar point-and-click titel Herald. Het bedrijf is op zoek naar minimaal €15.000 om de game af te kunnen maken en de teller staat na iets meer dan een week op bijna €5.000.

Herald
Herald is een interactief kostuumdrama dat zich afspeelt in de 19de eeuw. Eén van de inspiraties voor de game is Downtown Abbey en ook andere verhaalgedreven adventure games hebben de makers beďnvloed. Aan boord van het schip de HVL Herald speel je als Devan Rensburg, de hofmeester van het schip die worstelt met zijn dubbele afkomst. Jouw taak is om de bemanningsleden van het schip te assisteren en dat doe je door middel van interactieve dialogen en point-and-click gameplay.

Kolonialisme en discriminatie
De HLV Herald is onderweg naar de oosterse koloniën en op die reis krijg je veelvuldig te maken met discriminatie en de dilemma's en problemen die het kolonialsime met zich mee bracht. Je keuzes hebben veel invloed op de game en Wispfire wil laten zien hoe sterk en soms ook tevergeefs het is om je bij bepaalde groepen aan te sluiten.

De Kickstarter voor Herald duurt nog tot en met 24 mei en de game moet begin 2016 verschijnen.


reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Wispfire
Uitgever:
Meer info
Genre(s): Adventure
Aantal spelers: -
Release: februari 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media
Related headlines
Er zijn geen resultaten te weergeven.