PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 22 april 2015 om 11:14

Kickstarter voor Dimension Drive gelanceerd

Nieuws | 22 april 2015 - 2Awesome Studio heeft een Kickstarter-campagne gelanceerd voor haar dual-screen shoot-em-up Dimension Drive. De studio uit Leiden is op zoek naar €30.000 om de game af te kunnen maken. Na bijna een week staat de teller op bijna €7.000 en de campagne loopt nog tot en met 14 mei.

Dimension Drive
Dimension Drive is een shoot-em-up waarbij je twee schermen gebruikt. Je wisselt tussen beide schermen om puzzels op te lossen en hordes vijanden te ontwijken of juist overhoop te schieten. De game werd vorig jaar mei al officieel aangekondigd, maar er zijn sindsdien flink wat veranderingen doorgevoerd. Zo is de art style drastisch omgegooid en er is een achtergrondverhaal toegevoegd. Als Jackelyne Tywood bestuur je het ruimteschip Manticore dat door dimensies heen kan springen. Samen met de AI V.E.R.A. probeer je het raadsel achter deze 'dimension drives' op te lossen.

Kickstarter-campagne
De Kickstarter-campagne is bedoeld om het noodzakelijke geld bij elkaar te brengen om de titel af te maken. Tot nu toe is de ontwikkeling van de game door 2Awesome uit eigen zak bekostigd, maar dat is niet genoeg om de game op het niveau te krijgen dat deze uitgebracht kan worden.

Dimension Drive moet eind 2015 verschijnen voor de pc, Mac en Linux. De Kickstarter loopt tot en met 14 mei.reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: 2Awesome Studio
Uitgever: 2Awesome Studio
Meer info
Genre(s): Action
Aantal spelers: -
Release: december 2014
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media