PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 17 april 2015 om 19:09

Speel als Darth Vader met 40 man in SW: Battlefront

Nieuws | 17 april 2015 - Er zijn flink wat details naar buiten gekomen over Star Wars: Battlefront voor de officiŽle onthulling om 19:30 uur vanavond. Zo is volgens AP en Eurogamer de game speelbaar met maximaal 40 man en is er geen singleplayer campaign maar heeft de game wel 'crafted missions'.

40 man multiplayer
In de multiplayer kun je met 40 man het slagveld op als de Rebel Alliance of de Galactic Empire. Niet alle maps zijn voor 40 man, er zijn ook maps die gemaakt zijn voor minder spelers. Je bent niet beperkt tot een keuze uit het gewone voetvolk, nee, je kunt als Darth Vader of Boba Fett het strijdtoneel betreden. Dit is compleet met de eigenschappen van alle personages, zo kan Darth Vader zijn lightsaber en force choke gebruiken. Volgens de producer van de game ben je als Darth Vader 'eigenlijk de baas van het gevecht' en moet je jouw team naar de overwinning leiden. Wat je moet doen om Darth Vader te spelen en of er meer dan ťťn Vader tegelijk op het slagveld kan zijn is niet bekend.

Customization en crafted missions
Het is mogelijk om je personage aan te passen qua uiterlijk, wapens en vaardigheden. Bij personages als Darth Vader en Boba Fett is dit beperkt. Alhoewel de game geen singleplayer campaign heeft zijn er wel speciale 'crafted missions', die je solo, in splitscreen of online kunt spelen. Daarnaast is er ook een splitscreen multiplayer mode voor twee spelers. De gevechten in Star Wars: Battlefront spelen zich af op de planeten Hoth, Endor, Tatooine en Sullust.

Luchtgevechten
Naast gevechten op de grond, spelen ook voertuigen en vliegtuigen een belangrijke rol in Battlefront. Zo kun je AT-AT's besturen, maar ook Tie Fighters, X-Wings en de Millenium Falcon. Er zijn echter geen maps specifiek voor luchtgevechten. Het is op ieder moment in de game mogelijk om te wisselen tussen de eerste en derde persoon, dit is niet afhankelijk of je in een voertuig zit of te voet bent.

Gratis Jakku DLC
Op 1 december verschijnt de gratis Battle of Jakku DLC voor spelers die de game gepre-orderd hebben. Dit is een groot gevecht dat plaatsvond tussen de nieuwe Republic en de restanten van de Imperials, niet lang na het gevecht op Endor dat te zien was in Return of the Jedi. Dit gevecht liet Jakku achter als smeulende puinhoop en dat zal ook weer te zien zijn in de nieuwe film, The Force Awakens. Voor iedereen die geen pre-order plaatst is de DLC op 8 december gratis te verkrijgen.

Star Wars: Battlefront verschijnt op 17 november voor de pc, PS4 en Xbox One.


reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 19 november 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media