PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Lucas Seuren (Morthill)
Geplaatst op: 2 april 2015 om 09:04


English Translation   Tags: Serious Sam

Serious Sam voice-over in Talos Principle

Nieuws | 2 april 2015 - Het leek een 1-aprilgrap, maar ontwikkelaar Croteam heeft DLC toegevoegd aan The Talos Principle waarmee de stem van Elohim verzorgd wordt door John J. Dick, beter bekend als Sam "Serious" Stone. De bundel is sinds 1 april gratis te downloaden via Steam en je hebt nog tot 7 april om de DLC binnen te halen. Voor wie de game niet heeft, is The Talos Principle tijdelijk 50% goedkoper.

Sam
Sam zelf was erg blij met de deal. De omgevingen van The Talos Principle leken natuurlijk al sterk op die van Serious Sam, en het is dus geen verrassing dat de actieheld zich als een vis in het water voelt. Bovendien is hij erg blij met de goddelijke positie die hij voortaan mag innemen.

Quote:
I knew this was bound to happen. It all started when they took assets from Egypt and reused them again in this new puzzler that delayed Serious Sam 4. But hell, those crazy Croatians made me sound smart so all is forgiven.


The Talos Principle, volgens ons een geweldige puzzelgame, is momenteel nog exclusief voor pc, maar zal later dit jaar nog naar de PlayStation 4 komen. Daarnaast komt er deze zomer nog een uitbreiding voor de ervaren puzzelfans.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Croteam
Uitgever: Devolver Digital
Meer info
Genre(s): Adventure
Puzzle
Aantal spelers: -
Release: 11 december 2014
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media