PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Lucas Seuren (Morthill)
Geplaatst op: 21 januari 2015 om 19:05


English Translation   Tags: Geen tags

Season pass voor Dragon Ball XenoVerse

Nieuws | 21 januari 2015 - Bandai Games heeft bekendgemaakt dat Dragon Ball XenoVerse ook een season pass zal krijgen.De season pass zou €25 moeten gaan kosten en zal toegang geven tot drie DLC-bundels met daarin nieuwe personages, quests, moves, en outfits om mee te spelen. Daarnaast is ook bekendgemaakt dat Gogeta SSJ4 en Omega Shenron hun speelbaar zullen zijn.

Personages
De eerste DLC zal in maart uitgebracht worden en bevat onder andere Goku, Trunks, en Pan uit Dragon Ball GT. Van de twee packs die daarna zullen volgen is nog geen datum bekend, al weten we wel dat het derde pack om Master Roshi zal draaien. Bovendien zal deze bundel i]highly exclusive content bevatten, wat dan dan ook moge betekenen.

Villains
XenoVerse draait om Mira en Towa die de geschiedenis van Dragon Ball willen veranderen en de speler die dat moet tegenhouden. Daarvoor manipuleren ze een hoop personages. Niet alleen bekende bad guys, ook personages als Gotenks en Gohan zullen strijden voor het kwaad. En wat te denken van Vegeta die zich schaart aan de zijde van de Ginyu Force?

Dragon Ball XenoVerse zal vanaf 27 februari in de winkels liggen voor de huidige en vorige generatie consoles en voor pc.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Dimps Corporation
Uitgever: Bandai Namco Games
Meer info
Genre(s): Fighting
Aantal spelers: -
Release: 27 februari 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media