PC Only
nieuws

Borderlands: The Pre-Sequel! krijgt tweede DLC

Nieuws | 5 december 2014 - De first-person shooter Borderlands: The Pre-Sequel! krijgt een tweede uitbreiding, namelijk de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught. Deze uitbreiding wordt gelanceerd op 16 december voor PS3, Xbox 360 en PC.

Vault Hunters
In de uitbreiding staan twee Vault Hunters centraal, namelijk Gaige en Axton. Zij hebben niets meegekregen van wat er in de originele game is gebeurd vanwege een andere missie en verzoeken daarom Athena om ze bij te praten. Gedurende het verhaal reizen Gaige en Axton af naar een nieuwe arena, genaamd The Holodome Onslaught. Hier is het de bedoeling dat de twee personages als een team opeenvolgende hordes met zowel bekende als nieuwe vijanden afweren en zodoende nieuwe wapens, mods en skins vrij spelen.

Derde playthrough
Naast een nieuwe verhaallijn brengt de uitbreiding een derde playthrough met zich mee, namelijk de moeilijkere Ultimate Vault Hunter Mode en het Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack. Deze Upgrade Pack verhoogt het maximale level van de speler van 50 naar 60 Skill Points.

Degenen die de seizoenspas van Borderlands: The Pre-Sequel! hebben aangeschaft ontvangen de DLC automatisch. Borderlands: The Pre-Sequel Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught kan daarnaast ook los gekocht worden.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Gearbox Software
Uitgever: 2K Games
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 17 oktober 2014
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media