PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Lucas Seuren (Morthill)
Geplaatst op: 10 september 2014 om 22:05

Season Pass voor LEGO Batman 3

Nieuws | 10 september 2014 - Voor het eerst in de serie zal een LEGO-game DLC krijgen, Warner Bros. heeft aangekondigd dat er zes DLC-pakketten voor LEGO Batman 3: Beyond Gotham uitgebracht zullen worden. Je kunt een season pass aanschaffen, waarmee je alle pakketten in huis krijgt, maar je kunt ze ook los kopen. De eerste drie zullen op 14 november te downloaden zijn, de overige drie worden aangekondigd op een later tijdstip.

Films
De eerste drie stuks DLC zullen deels draaien om de recente DC-films Man of Steel en The Dark Knight. Je mag het dus opnemen tegen General Zod en helpen om Kal-El naar de aarde te sturen voor Krypton vergaat, en daarnaast kun je de strijd aangaan met Bane met alle bijbehorende voertuigen uit de film. Het derde pakket viert 75 jaar Batman doet een paar van de meest iconische momenten uit de comics herleven.

Season pass
Je kunt de season pass aanschaffen voor Ł12.79, wat neer zal komen op ongeveer €15. Het is ook mogelijk om voor Ł2.55, ongeveer €3, de losse episodes aan te schaffen. LEGO Batman 3: Beyond Gotham zal vanaf 14 november in de winkels liggen voor alle consoles, handhelds en de pc. Meer weten? Lees onze gamescompreview.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Traveller's Tales
Meer info
Genre(s): Action
Adventure
Aantal spelers: -
Release: 12 november 2014
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media