PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 29 augustus 2014 om 20:53

Saints Row IV expansion en next-gen versie aangekondigd

Nieuws | 29 augustus 2014 - Het nieuwe project van Saints Row-dev Volition is een stand-alone expansion voor Saints Row IV samen met een next-gen versie van Saints Row IV en de expansion. Dat heeft Deep Silver zojuist via een persbericht aangekondigd.

Saints Row: Gat Out of Hell
In de stand-alone expansion Saints Row: Gat Out of Hell speel je als Johnny Gat of Kinzie Kensington die afdalen in de diepste krochten van de hel om de ziel van hun leider te redden van de duivel. In de hel komen Gat en Kinzie allerlei duivelse monsters tegen en bekende overleden personen. Natuurlijk moet uiteindelijk ook de duivel zelf bevochten worden. Saints Row: Gat Out of Hell verschijnt op 30 januari 2015 voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Saints Row IV: Re-Elected
Naast Saints Row: Gat Out of Hell komt Saints Row IV ook naar de PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie heet Saints Row IV: Re-Elected en bevat naast een opgepoetste versie van Saints Row IV ook de Gat Out of Hell expansion. Als je Saints Row IV dus nog niet hebt, schaf je met Re-Elected in n keer het complete pakket aan. Ook deze versie verschijnt op 30 januari 2015.

Saints Row: Gat Out of Hell verschijnt op 30 januari 2015 voor de pc, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. Saints Row IV: Re- Elected verschijnt op dezelfde datum als Gat Out of Hell voor de PS4 en Xbox One.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Volition Inc.
Uitgever: Deep Silver
Meer info
Genre(s): Action
Aantal spelers: -
Release: 30 januari 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media
Related headlines
Er zijn geen resultaten te weergeven.