PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 27 augustus 2014 om 12:51

Square wilde geen verwarring exclusiviteit Tomb Raider

Nieuws | 27 augustus 2014 - Square Enix wilde geen verwarring zaaien over de exclusiviteit van Rise of the Tomb Raider op de Xbox One. In eerste instantie leek het erop dat de game echt alleen voor de Xbox One en Xbox 360 uit zou gaan komen, maar later bleek het om een timed exclusive te gaan. Voor veel gamers was het daarom na de aankondiging niet duidelijk wat nou precies de exclusiviteit inhield.

Niks over pc en PS4
In een Q&A op de Tumblr van Tomb Raider stelt Crystal Dynamics dat het niet de bedoeling was om verwarring te zaaien over de exclusiviteit van de game. Wel zeggen ze dat de aankondiging niet het moment was om dit te bespreken. Alhoewel Rise of the Tomb Raider dus een timed exclusive is wil Crystal Dynamics nog niet bevestigen of de game ook daadwerkelijk naar de pc en PlayStation 4 zal komen. De studio richt eerst op de Xbox 360- en Xbox One-versies van Rise of the Tomb Raider.

Geen makkelijk besluit
Verder noemt de ontwikkelaar het 'geen gemakkelijk besluit' om de game exclusief naar Xbox-platformen te brengen. Echter, Crystal Dynamics gelooft er heilig in dat de samenwerking met Microsoft kan helpen om de franchise naar een hoger plan te brengen.

Quote:
We did not make this decision lightly. Our goal is to build the best game that we possibly can, and our relationship with Microsoft will help us realize our vision for the game.

Rise of the Tomb Raider verschijnt eind volgend jaar voor de Xbox 360 en Xbox One.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Crystal Dynamics
Uitgever: Square Enix
Meer info
Genre(s): Action
Adventure
Aantal spelers: -
Release: 28 januari 2016
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media