PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jordan van Andel (jormaster)
Geplaatst op: 2 januari 2014 om 16:05

Square praat over Patch 2.2 en PS4-versie FFXIV: ARR

Nieuws | 2 januari 2014 - In een mailtje naar alle Final Fantasy XIV: A Realm Reborn-spelers kijkt Square Enix terug en naar de toekomst van de MMORPG. Zo kunnen spelers een nieuwe patch (2.2) verwachten en is er nieuws vrijgekomen over de PS4-versie.

'Maelstrom'
Op 17 december verscheen de eerste grote patch sinds de release van A Realm Reborn. Sqaure laat weten dat er ook al hard wordt gewerkt aan de volgende grote patch. Verwacht onder andere nieuwe quests, items en iets met 'maelstrom'. Ook zal het waterwezen Leviathan worden opgeroepen.... Wanneer de patch het licht zal zien is nog niet bekend.

PS4-versie
De PlayStation 4-versie van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn zal op 22 februari in Japan uitkomen, op dezelfde dag als de console uitkomt in het land. Wij zullen in april de PS4-versie krijgen. Square laat ook weten dat ze ideeŽn hebben met de share functionaliteit en de remote play functie van Sony's nieuwste console. Wanneer je PS3-versie van A Realm Reborn hebt kun je gratis de overstap maken naar de next-gen versie.

De review van Final Fantasy: A Realm Reborn kun je hier lezen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Meer info
Genre(s): MMORPG
Aantal spelers: -
Release: 27 augustus 2013
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media