PC Only
nieuws
Game

Auteur: Len Maessen (RighteousNorn)
Geplaatst op: 6 november 2013 om 14:41

Nieuwe acteurs gelinkt aan Kane & Lynch-film

Nieuws | 6 november 2013 - De Kane & Lynch-film lijkt weer terug op de baan. Volgens de Hollywood Reporter zijn acteurs Gerard Butler en Vin Diesel op het moment in onderhandeling over de rollen van respectieveljk Kane en Lynch.

Vroeg
De verfilming van dit game hangt al sinds 2007 rond in 'development hell' in Hollywood. Recent staken er echter geruchten de kop op dat er weer aan het project gewerkt wordt. 300-ster Gerard Butler zou al in gesprek zijn over de rol van Kane. Ook is er een aanbod verstuurd naar Vin Diesel, bekend uit Riddick en de Fast & Furious-serie. Het is op het moment te vroeg om te zeggen of hier echt iets van komt.

Development hell
Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat de verfilming net op het nippertje niet lukt. In 2007 waren Jamie Foxx en Bruce Willis aan de rollen verbonden. Het huidige team achter Kane & Lynch is vrijwel geheel nieuw, op regisseur F. Gary Gray na - hij poogde al n keer eerder om het project op de rails te krijgen. Kane & Lynch is een game van IO Interactive uit 2007. Het verhaal gaat over een ter dood veroordeelde man die op het laatste moment door een psychopaat gered wordt en zijn vrouw probeert te redden.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Io-Interactive
Uitgever: Eidos Interactive
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 23 november 2007
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 2
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media