PC Only
nieuws
Game

Auteur: Jaimy Verweij (Feyenoordbobo)
Geplaatst op: 6 maart 2008 om 11:07

Bron: Videogaming247
English Translation   Tags: GSC

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky krijgt datum

Nieuws | 6 maart 2008 - Vandaag heeft Koch bekend gemaakt dat S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ergens in Augustus dit jaar verschijnt. Over het vervolg op S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Cernobyl is nog erg weinig bekend.

De omgeving rond Chernobyl in de eerste S.T.A.L.K.E.R. was nog redelijk rustig maar in Clear Sky handelt men veel agressiever. De tegenstanders zouden 'extreem actief' zijn en het landschap is anders dan dat je zou verwachten. ''Zelfs de lucht is niet zo fris als in het eerste spel,'' zegt Anton Bolshakov - de projectleider van deze nieuwe game. De wereld zou voor 50 procent bestaan uit nieuwe omgevingen, en voor 50 procent uit anders opgebouwde omgevingen uit de eerste game.

Centraal staat wederom de Stalker-oorlog, waarbij de speler zich bij acht verschillende facties kan voegen en kan proberen controle te krijgen over alle belangrijke locaties en andere stalkers kan uitschakelen. Je begint als een onervaren Stalker, maar je zult je gedurende het spel vordert omhoog werken tot de 'elite'. Op die manier worden de missies ook steeds gevaarlijker en riskanter.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky spelt zich af voor de gebeurtenissen van S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Cernobyl. De game plaatst je in de schoenen van een stalker en focust zich rond het verhaal van een van de hoofdpersonages uit de voorgaande game. Dit keer moet je echter op pad om te doden.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: THQ
Uitgever: THQ
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 5 september 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 5
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media