PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: André Kies (Adhdreej)
Geplaatst op: 15 maart 2013 om 20:21

Bron: VG247
English Translation   Tags: PES 2014, Konami, Fox Engine

PES 2014 in ontwikkeling voor next-gen

Nieuws | 15 maart 2013 - Pro Evolution Soccer 2014 wordt ontwikkeld voor de nieuwe generatie consoles en voor de ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van de FOX Engine van Konami. Dat zegt een medewerker van het ontwikkelingsteam.

FOX Engine
Dat PES 2014 voor next-gen consoles is, staat geschreven in het laatste magazine van Edge. Hierin wordt met creative producer van PES 2014, Kei Masuda, gesproken over de engine waarop PES 2014 zal draaien.

Quote:
“We couldn’t really overhaul our old engine in the yearly development cycle. The schedule was too demanding. We reflected on the difficult transition from PS2 to PS3 and could see the next-gen coming. We needed to make a new engine.”


De toekomst brengt…
De vernieuwde aspecten van de game draaien om betere physics maar ook, zoals te lezen is op [url=www.mcvuk.com/news/read/pes-2014-is-ready-and-waiting-for-next-generation-consoles/0112433 ]MCV[/url] een nieuw controleschema die draait om betere spelersbewegingen van de bal af en die spelers vanaf hun centrale punt controleert. Ofwel, een betere controle over de spelers. Samen met de FOX Engine komen ook betere graphics en zal match momentum een grotere rol gaan spelen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1969