PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 28 januari 2013 om 14:19

Bron: IGN
English Translation   Tags: thq

THQ-medewerkers vanaf vandaag werkloos

Nieuws | 28 januari 2013 - De medewerkers van THQ die niet bij 1 van de verkochte studio's werken staan met ingang van vandaag op straat. Vrijdag ontvingen de medewerkers een memo waarin stond dat ze hun spullen moesten pakken en dat na vrijdag alle compensaties ophielden.

Geen salaris meer
Alle medewerkers hebben vrijdag hun laatste loonstrook ontvangen en na die datum hielden ook extra's als ziektekostenverzekeringen en invaliditeitsverzekeringen op. Een aantal medewerkers zal voorlopig nog werkzaam blijven bij THQ om de verkoop van het bedrijf af te wikkelen, dit is echter slechts een fractie van de mensen die tot voor het weekend bij de uitgever werkten.

Nieuwe banen
Doordat THQ feitelijk ophoudt te bestaan is er vanuit het bedrijf ook geen proces geregeld om werknemers aan een nieuwe baan te helpen. Wel stelt het memo, waar IGN de hand op wist te leggen, dat THQ de persoonlijke emailadressen van werknemers door zal geven aan andere bedrijven.

Ook THQ Benelux is inmiddels gesloten. We willen vanuit de redactie alle werknemers daar bedanken voor de prettige samenwerking de laatste jaren en ze heel veel succes wensen bij het vinden van een nieuwe baan.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
THQ
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1989